Amposta amb nom de dona: Marta Cid

Esta nit, a les 20:30 hem anat a Amposta. El President Carod-Rovira, i la gent d'Esquerra d'Amposta tenen moltes ganes. La Marta és pacient, responsable, compromesa, conscient de les necessitats i les demandes dels diferents col·lectius i persones individuals.

24 anys monocolors evidentment no tansols mostren un cert esgotament de projecte, sinó que en 24 anys, el projecte està absolutament esgotat.

 

 

Ara, Amposta es mereix un canvi. Ara, Amposta es mereix millorar. Ara, Amposta es mereix un nou projecte de futur adaptat a la realitat actual de la ciutat.Ara és l'hora dels aires nous, amb gent nova i molt ben preparada. Ara és l'hora d'Amposta. Ara és l'hora d'Amposta amb nom de dona. Ara, Marta Cid. 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.